Gruri nga kompania '' Vellezerit Geci''

User avatar
Vellezerit Geci
Posts: 1
Joined: Tue Jul 23, 2019 1:43 pm

Gruri nga kompania '' Vellezerit Geci''

Postby Vellezerit Geci » Tue Jul 23, 2019 2:10 pm

Kjo kompani ndodhet ne komunen e Skenderajt, nr i postes 4100, adresa Deshmoret e Kombit, Skenderaj.
Gruri i cili prodhohet nga kjo kompani, ben deponin ne mullirin e komunes se Skenderaj e cila eshte ne po te njejten adrese si me siper.
Prodhimi i grurit nga keta 350 hektar, arrin nje sasi prodhimi prej 12000 ton ne vit.
Kompania eshte ne zgjerim e siper si ne sferen e bujqesise ashtu edhe ne sferen e industrise. Kompania Vellezerit Geci, ne te ardhmen e ka prioritet edhe mbareshtimin blegtoral, ku do te investoje mbi 350 fryme lopesh, ku po ne kete femre do te kete edhe thertoren dhe qumeshtoren e saj.
Ku ne te ardhmen do te informoheni per te gjitha sukseset e metejshme.

Kontakt: +38338528067

Disa fotografi nga aktiviteti yne

https://www.facebook.com/Nebigeci/videos/650656282111297/?t=0

36617511_413511219159139_6651777273366052864_n.jpg
36617511_413511219159139_6651777273366052864_n.jpg (202.77 KiB) Viewed 25600 times


20046565_246060119237584_2905281147768781_n.jpg
20046565_246060119237584_2905281147768781_n.jpg (76.03 KiB) Viewed 25600 times


Webp.net-resizeimage (3).jpg
Webp.net-resizeimage (3).jpg (117.34 KiB) Viewed 25598 times
Kompania '' Vellezerit Geci'' eshte kompani e cila nder te tjera merret edhe me prodhimin dhe tregetimin e grurit.
Disponon rreth 350 hektar toke bujqesore e cila si prioritet ka kultivimin e grurit.

Share This


0
0
0
Loading...

Return to “Shes”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest